Workshop schilderen op schaaldelen   

een schilderspalet op tafel

Schilderen op schaaldelen voor volwassenen van 14.00 tot 16. 00 uur:

Voor volwassenen organiseert Houtzaagmolen De Salamander op enkele zaterdagen een unieke workshop schilderen op schaaldelen. Onder professionele en enthousiaste begeleiding van beeldend kunstenaar Annemieke Fierinck gaat men in de molen met acrylverf aan het werk. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

De schaaldelen, verf en penselen stelt de molen beschikbaar. Vooraf bepalen de deelnemers welk schaaldeel men gaat gebruiken: bij het schilderen wordt (ook) gewerkt vanuit de structuur van het hout. Het hout wordt daarbij geschuurd om de structuur van het hout beter uit te laten komen.

De workshop vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in de Moolenmeester, De Wiek 19, Leidschendam. Deelname aan de workshop (voor verf, kwasten e.d.) kost € 10,00. En na afloop gaat het werk natuurlijk mee naar huis. Publicatie van de workshop-data vindt plaats in de media en op deze site

 Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.