Geschreven: dinsdag 28 november 2017
tekening van activiteiten rondom De Salamander

Medewerker Evenementen en Educatie

In de Evenementen- en Educatiecommissie werk je mee aan de voorbereiding en realisatie van extra activiteiten in en rond de molen, vooral op open dagen zoals de molendagen en monumentendag.

Samen met je collega’s denk je na over het programma. Je bekijkt wat er allemaal nodig aan praktische zaken en je regelt dat. Je denkt mee over hoe een groot publiek kan worden bereikt. Je helpt mee bij het maken van promotiemateriaal en persberichten. Ook tijdens het evenement help je mee en zorg je dat alles goed verloopt.

Molengids

Als molengids ben je het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers, verzorg je rondleidingen in de molen over het zaagproces en de geschiedenis van de molen en geef je informatie in het Bezoekerscentrum ‘de Moolenmeester’. In dit centrum verzorg je voor leerlingen uit het basisonderwijs ook de molenles ‘Geen afgezaagd uitje’.

Belangstelling?

Kom eens langs op de molen. Onze vrijwilligers vertellen je graag over deze functies.

Stuur je reactie per mail naar Albert de Jong, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Molen De Salamander, Postbus 38, 2260 AA Leidschendam.

Bekijk de vacatures online via de Vrijwilligersvacaturebank