Skip to content

Vriend worden

Word vriend van de molen en ontvang een mooie molen verjaardagskalender

Door Vriend / donateur van de molen te worden draagt u bij aan het voortbestaan van de molen. De Salamander is immers van ons allemaal. Met uw vriendenbijdrage van minimaal € 20 per jaar steunt u het onderhoud van de molen. Meld u aan en ontvang een mooie verjaardagskalender!

De Salamander speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Leidschendam en bepaalt voor een belangrijk deel het aanzicht van het oude Damcentrum. De molen is uniek in zijn soort, een monument om trots op te zijn. We proberen De Salamander in zijn huidige staat te houden en waar mogelijk te verbeteren. Dat gaat niet vanzelf: een houtzaagmolen vraagt veel onderhoud en dat kost geld. Dankzij subsidie van de gemeente, vrienden van de molen, ondersteuning van vrijwilligers en gulle sponsors komen we een heel eind. Uw hulp is ook meer dan welkom. Want…DE SALAMANDER IS VAN ONS ALLEMAAL!

Met een bijdrage van minimaal € 20,00 per jaar steunt u De Salamander voor nu en de toekomst. U ontvangt dan een paar keer per jaar de Nieuwsbrief en kunt deelnemen aan de Vrienden van de Molenavond. Stuur een mail naar secretariaat@molendesalamander.nl en wij verwelkomen u dan graag als vriend.

De Stichting is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Verjaardagskalender Molen de Salamander
Back To Top